Hírek, információk

Ürítési nap változása, Szihalom-Zsóry (2018.05.14.)

2018. május 15.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Szihalom-Zsóry üdülőterületen 2018. május 14-től az eddig szokásos péntek helyett ezek után hétfőnként szállítjuk el a kommunális hulladékot. A hulladékgyűjtő edényeket héfőnként reggel 7 órára szíveskedjenek kihelyezni!

Pünkösdi hulladékszállítás rendje (2018.05.21.)

2018. május 15.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. május 21-én (hétfőn) a heti rendszerességgel történő hulladékszállítás zavartalanul történik az alábbi településeken: -Abádszalók, -Dormánd, -Fegyvernek, -Fegyvernek-Szapárfalu, -Nagyiván, -Poroszló, -Tiszacsege, -Tiszafüred, -Újlőrincfalva, -Sarud, -Szihalom-Zsóry üdülőterület. Kérjük, hogy a hulladékgyűjtő edényeket a szokásos módon, reggel 7 órára kihelyezni szíveskedjenek!

2018. május 1-jei hulladékszállítás rendje

2018. április 23.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. május  1-jén (kedden) a heti rendszerességgel történő hulladékszállítás zavartalanul történik az alábbi településeken: -Fegyvernek, -Füzesabony, -Tiszacsege, -Tiszafüred, -Tiszaroff. Kérjük, hogy a hulladékgyűjtő edényeket a szokásos módon, reggel 7 órára kihelyezni szíveskedjenek!

2018. április 30-i hulladékszállítás rendje

2018. április 23.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy  2018. április 30-án (hétfőn) a heti rendszerességgel történő hulladékszállítás zavartalanul történik az alábbi településeken: -Abádszalók, -Dormánd, -Fegyvernek, -Fegyvernek-Szapárfalu, -Nagyiván, -Poroszló, -Tiszacsege, -Tiszafüred, -Újlőrincfalva, -Sarud. Kérjük, hogy a hulladékgyűjtő edényeket a szokásos módon, reggel 7 órára kihelyezni szíveskedjenek!

Lakossági tájékoztató a szüneteltetés igazolásáról

2018. március 12.

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy az ingatlan lakatlanságának igazolását a települések helyi rendeletében foglaltaknak megfelelően csak közüzemi elszámoló számla, illetve – ahol megengedett – jegyzői igazolás bemutatásával lehet igazolni, amelyről megállapítható, hogy nem volt fogyasztás az érintett ingatlanon. Az ingatlan lakatlanságát igazoló számlákat az ügyintézővel megbeszélt időpontokig kell társaságunk részére eljuttatniuk. Amennyiben a megbeszélt határidőig […]