Letölthető dokumentumok

Meghatalmazás ügyfélszolgálati ügyintézéshez (2023. évtől) (PDF)

 

Lakossági ügyfeleink részére

Ingatlan használatával kapcsolatos bejelentés (2023.07.01-től) (PDF)

Tulajdonos változást bejelentő lap (2023.07.01-től) (PDF)

Konténer megrendelő lap (PDF)

Szolgáltatóhoz intézet panasz (2023.07.01-től) (PDF)

 

Közületi ügyfeleink részére

Konténer megrendelő lap (PDF)


Tájékoztatás gazdálkodó szervezetek, költségvetési szervek, egyéni vállalkozók, adószámmal rendelkező magánszemélyek részére

Tisztelt jelenlegi és leendő Ügyfeleink!

A MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. tájékoztatása alapján minden vállalkozás, gazdálkodó szervezet köteles regisztrálni az elkülönítetten gyűjtött hulladék elszállítására. A regisztrációt a mohu.hu partnerportálján kell elvégezni (https://mohu.hu/nem-lakossagi-ugyfelek), ahol minden további információ megtalálható annak érdekében, hogy 2023. július 1-jét követően is zökkenőmentesen történjen a kihelyezett hulladékgyűjtő edényzetek leürítése.

Amennyiben a regisztrációval kapcsolatosan bármilyen kérdés merül fel kérjük keressék ügyfélszolgálatukat: 06/1-776-7770 vagy az info@mohu.hu e-mail címre jelezzék kérdéseiket!

Amennyiben új ügyfélként a heti rendszeres kommunális hulladék szállítását szeretné igényelni társaságunktól, abban az esetben szíveskedjenek a megfelelő Bejelentőlapot kitöltve megküldeni részünkre e-mailen, vagy postai úton. A már beszerződött ügyfeleinknek nem szükséges a bejelentőlap kitöltése és megküldése, a korábbi szerződésben foglaltaknak megfelelően kerül leürítésre a kommunális hulladéka. A változásokat (pl. megszűnés, edényszám módosítás) a Bejelentőlap megjegyzés rovatában szíveskedjenek feltüntetni.

Bejelentőlap egyéni vállalkozók, őstermelők, adószámmal rendelkező magánszemélyek részére (2023.07.01-től) (PDF)

Bejelentőlap gazdálkodó szervezetek részére (2023.07.01-től) (PDF)