Budasi Családi Nap

Családi napon vehettek részét 2019. május 18-án a tiszafüredi Budasi Szabadidőparkban az érdeklődők. Társaságunk támogatta a rendezvényt, egy rövid beszámolót és fotógalériát találnak erről alább.

“Az NHSZ Tisza Nonprofit Kft. Ügyvezetője Vendel Zsolt, és a Társaság képviseletében megjelent kollégái is ezúton köszöntik a mai rendezvényen jelen lévő kedves érdeklődőket. Néhány gondolatban összefoglalva, Ügyvezető Úr tájékoztatása alapján ezúton szeretném röviden szemléltetni Önök felé, hogy hulladékgazdálkodás keretein belül az elmúlt években milyen jelentős változások következtek be a cég életében.
A Társaság 2006-tól végez közszolgáltatói tevékenységet, jelenleg 3 megyében és ezen belül is 32 településen. A kommunális hulladékok gyűjtése mellett, mindig nagy figyelmet fordítottak arra, hogy az elkülönített hulladékgyűjtés jelentőségét egyre szélesebb körben megismertessék a lakossággal.
2015-től bevezetésre került Tiszafüreden a szelektív házhoz menő hulladék gyűjtés, így az értékes hulladékok, melyek újrahasznosíthatóak minél kevesebb mennyiségben kerülnek a hulladék lerakóba.
Fontos megjegyezni még, hogy elsőként bevezetésre került Tiszafüreden 2016-tól az üveg, házhoz menő szelektív hulladék gyűjtése, melyhez ingyenesen gyűjtőedény került átadásra a lakosság részére. Azóta, több mint duplájára nőtt a begyűjtött üveg hulladék mennyisége évente.
A környezettudatos magatartás megismertetés céljából, számos szemléletformáló programban vesz részt az NHSZ Tisza Nonprofit Kft. mindazért, hogy minél több emberhez eljutva felhívják a figyelmet a szelektív hulladék gyűjtés bevezetésének fontosságáról, melynek következményeként a hulladékmennyiség csökkenthető, és kellő odafigyeléssel még jobban tudjuk óvni környezetünket.
Ezen a családi napon a Társaság képviselői várják az alkotószellemű gyereket és hozzátartozóit néhány kézműves feladattal, ökopecával, ügyességi játékokkal, sok-sok meglepetéssel, illetve hulladékgyűjtésre vonatkozó játékos totó kitöltésével. Természetesen a „kukás” autó is újra itt van, meg lehet nézni, bele lehet ülni. Az NHSZ Tisza Nonprofit kft. ezzel szeretne hozzájárulni, hogy minél kellemesebben tölthessék el az időt a kikapcsolódásra vágyók.”

budasi01

Budasi Csaladi Nap 2019